• Solfac EW50 1 L - Combatere Muste (1)
Solfac EW50 1 L - Combatere Muste (1)

Solfac EW50 1 L pareri

PetMart

Produsul nu mai face parte din catalog
Verifica stoc pe

Descriere

Solfac EW50 1 L - Insecticid cu spectru larg de actiune destinat combaterii insectelor zburatoare si taratoare in igiena publica.

SOLFAC EW 050 este o emulsie uleioasă in apă, ce conţine 50g/L ciflutrin, care manifestă o eficacitate deosebită impotriva tuturor artropodelor, indiferent daca sunt insecte, centipede, milipede sau arahnide.

Substanţa activă: Cifluthrin în concentraţie de 50 gr/litru

Caracteristici:

 • Solfac EW 50 (Cyfluthrin 5% w/w) este un insecticid extrem de versatil, ce actionează prin contact şi ingestie, având drept substanţă activă un piretroid sintetic.
 • Este condiţionat sub forma de macro-emulsie in dispersie apoasă, fapt ce-i conferă eficacitate sporită, uşurinta in formarea amestecului de lucru şi rezidualitate ridicată in condiţii de siguranţă pentru aplicator.
 • Este biodegradabil, nu patează, nu lasă urme vizibile după aplicare şi nu este inflamabil.
 • Solfac EW 50 manifesta o eficacitate deosebită impotriva tuturor artropodelor, indiferent daca sunt insecte, centripede, milipede sau arahnide, fiind indicat pentru combaterea lor in orice mediu, industrial, casnic sau public.
 • Nu are efecte negative, daca este aplicat conform indicaţiilor de pe etichetă, asupra plantelor, albinelor sau a altor vieţuitoare non-vizate.
 • Aplicarea Solfac EW 50 se face rezidual cu echipamente specifice activităţii de dezinsecţie, fiind posibilă aplicarea acestuia şi la interior şi la exterior: in interior se va insista cu precădere pe locurile unde dăunătorii se ascund sau se odihnesc(crăpături, grinzi, tocurile uşilor şi ferestrelor), iar la exterior se va pulveriza la baza incintelor ce se doresc a fi protejate, pe pereţii exteriori, dar şi pe vegetaţia existentă pe o rază de 20-50m.
 • Solfac EW 50 are o remanenţă de 6 până la 8 săptămâni, în funcţie de tipul suprafeţei pe care se aplică şi de curăţenia acesteia.


Dăunători vizaţi:

 • căpuşe, ploşnite, purici, furnici, omizi,
 • dăunători specifici fermelor de animale şi păsări
 • gândaci


Mod de aplicare:

 • Se recomandă o doză de 40-60 ml de produs diluat în 5 litri de apă.
 • Norma de consum este de 5 litri soluţie de lucru/100mp.


Compoziţie: 100g de Solfac EW 50 conţine 5g (5%) de Cyfluthrin si coformulanţi până la 100g

Ambalaj: Flacon de 1000 ml

Exista situatii cand oricine se poate confrunta cu daunatori de diferite tipuri. Pe langa pagubele materiale pe care daunatorii le pot aduce, exista si posibilitatea ca acestia sa aduca in apropierea noastra tot felul de boli si de microbi. De aceea, ar fi bine sa luam atitudine din timp si sa gasim solutii potrivite pentru combaterea acestora, cum este si Solfac EW50 1 L.

Scapa de daunatori rapid cu Solfac EW50 1 L

Daca si tu ai probleme pe care ti le creaza un anumit tip de daunator, atunci poti incerca sa scapi de toate neplacerile cu Solfac EW50 1 L.

Facand parte din categoria produselor de combatere a daunatorilor, Solfac EW50 1 L actioneaza in cel mai scurt timp si te va scapa de musafirii nepoftiti si de problemele aduse de acestia.

Desi toti ne dorim sa scapam definitiv si repede de daunatori, trebuie sa avem grija sa alegem un produs care sa faca acest lucru, dar care sa nu contina substante ce pot afecta mediul inconjurator sau persoanele din jur. Atunci cand alegem un produs destinat combaterii daunatorilor, cum este si Solfac EW50 1 L trebuie sa avem grija ca acesta la ingredientele pe care acesta le contine.

Ai un numar mare de produse fitosanitare din care poti alege in combatere muste de la PetMart.ro

Pentru a iti veni in ajutor, ti-am pregatit o gama variata de produse fitosanitare dedicate combaterii daunatorilor de toate felurile pe site-ul nostru.

In categoria combatere muste vei gasi numeroase produse care te vor ajuta sa scapi in mod rapid de problemele pe care ti le pot crea acesti musafiri nepoftiti.

De asemenea, ai posibilitatea de a alege Solfac EW50 1 L sau ale produse similare pentru a scapa de un anumit tip de daunator.

Alege si tu din gama larga de produse fitosanitare disponibila in categoria combatere muste de la PetMart.ro!

Cod intern produsMM-BAY-918Cod Bare8699546001002ProducătorBayerDată Expirare18 sept. 2021

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review